Представительство Всемирной Ассоциации Традиционного Винг Чунь Кунг Фу в Украине и по СНГ
Representative Office of the World Wing Chun Kung Fu Association in Ukraine and CIS

Вєтнамска кулінарія


Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Wing Chun -> Гурман
Вєтнамска кулінарія
Автор Сообщение
nguyenthanhvy



Зарегистрирован: 04.03.2017
Сообщения: 71

СообщениеДобавлено: 13.03.2018, 02:13    Заголовок сообщения: Вєтнамска кулінарія Ответить с цитатой

НЄМ КУОН
Складові для 4 люди:
- свиничний мясо ( У свинині міститься трішки жиру): 300g;
- рисовий макарон: 600g;
- огірок: 2
- морква : 2
- сосички: 4 штуки
- крапові палички: 4 штуки
- cалат: 1 штук
- соус: 100ml рибальний соус + часник + 1 чилі + цукор + лимон;
- рисовий лист: 1 пакет 50 штук;
Приготування:
- свиничний мясо: Промити, закип'ятити, підібрати і замочити у чистій воді
- морква : вимити, очищений, нарізати тонкий за довжиною
- огірок: вимити, нарізати тонкий за довжиною
- cалат: мити, висушувати
- сосички, крапові палички: нарізати тонкий за довжиною
( довжина моркви, огірки, сосички рівномірно )
- рисовий макарон: закип'ятити воду . Потім покладіть трохи олію і покладіть рисовий макарон. Змішувати трохи. Коли макарин м’який Підібрати і покласти на кошик. Хай холодна вода приходити. Остані різати (
- загортати нєм: Поглинайте рисовий ліст на воду. Потім покладіть його на ріжучу дошку або тарільку . Упорядкуйте салат, сосички, крапові палички, огірок, моркву, свиничний м'ясо, рисовий макарон.
Ви можете посилатися інший метод на такому сайті.
https://www.youtube.com/watch?...
( рисовий лист , рисовий макарон ви можете купити на ринці Троєщина або в супермакет Ашан )   
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Wing Chun -> Гурман Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

© 2010 Украинское Представительство Всемирной Винг Чунь Кунг Фу Ассоциации. Все права защищены.